Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювечета»Кайма с кашкавал в гювечета

Кайма с кашкавал в гювечета

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Не можем да чакаме до утре, още днес ще си хапнем едно от тези гювечета"

Необходими Продукти

  • домати - 4 бр.
  • сирене - 150 г
  • яйца - 4 бр.
  • кайма - 500 г смес
  • олио - 100 мл
  • сол
  • магданоз - 1/2 връзка
  • кашкавал - 1/2 ч.ч. настърган
  • черен пипер - 1/2 ч.л. смлян
  • чубрица - 1 ч.л. стрита
  • лук - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте и запържете лука в дълбок тиган, после добавете каймата. Добавете доматите и овкусете с черен пипер, чубрица и сол.

Разбъркайте и сипете сместа по гювечетата.

Добавете във всяко сирене и смес от кашкавала и яйцата.

Затворете и печете за 25 минути.

Сервирайте каймата с кашкавал в гювечета, поръсени с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: