Начин на приготвяне
В тенджерка, захлупена с капак, сваряваме киноата за около 10-15 минутки, като от време на време разбъркваме с дървена бъркалка.
След като е готова, оставяме киноата да изстива.
В голяма купа сипваме всички съставки – грах (от домашно консервиран буркан), царевица (от консерва) и нарязаните на ситно – пресен копър, къдрава салатка и натурални маслини.
Добавяме в купата към здравословната салата и вече изстиналата киноа.
Овкусяваме с хималайска сол, шарлан (нерафинирано слънчогледово масло), оцет Балсамико (бяла балсамова подправка) и разбъркваме всичко старателно.
Поднасяме свежа и наситена на вкусове – шарената салата с киноа, грах и царевица за един пъстроцветен и слънчев обяд!
Чудно Вкусно!