Начин на приготвяне
Морковът, чушката и лукът се режат на малки парчета. Зеленият боб се почиства и се реже на две. Зеленият боб се слага да кипне малко. В тиган се сипва малко олио и се слага да се загрее.
След това в него се запържват морковът, лукът и чушката. Когато омекнат малко се прибавя и оризътт. Бърка се непрекъснато.
След около 3-5 минути се сваля от котлона. Всичко това се изсипва в тава. Също така се прибавят царевица, грах и зелен боб.
Овкусява се със сол и черен пипер на вкус. Всичко се разбърква хубаво. В тавата се сипва малко олио и две чаени чаши вода.
Слага се да се пече на 200 градуса за около 30 минути. През това време се приготвят яйцата. Те се разбиват хубаво и се овкусяват със сол и черен пипер.
След това се изпържват. След като оризът е готов към него се прибавя и разбърканите яйца. Разбърква се хубаво и се поднася.