Свински далак със зеленчуци и бяло вино

22/02/2021
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо60
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука, морковите и чушките.

Нарежете ги на подходящи парчета и ги задушете заедно с маслото до омекване.

Нарежете свинския далак на парчета.

Добавете го към зеленчуците.

Прибавете червения пипер, подправката за свинско месо и гответе на слаб огън 3-4 минутки, като разбърквате междувременно.

Добавете бурканчето мариновани гъби и налейте бялото вино.

Оставете ястието да къкри на тих огън докато остане на мазнина и далакът омекне.

Готовото ястие овкусете с млян черен пипер.

Добър апетит!

Свинският далак със зеленчуци и бяло вино е много вкусен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар