Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с бяло вино и песто

Свински пържоли с бяло вино и песто

Свински пържоли с бяло вино и песто
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Представяме ви тези лесни, крехки и сочни пържолки мариновани с вино и песто - вървят перфектно с чаша вино и любим човек"

Необходими Продукти

  • пържоли - свински, без кост - 3 бр.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • магданозено песто - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със сол и черен пипер. Намажете ги с магданозено песто от двете страни.

Покрийте ги с бяло вино и ги оставете около час, да си поемат от маринатата.

Маринованите пържоли изпечете на скара.

Поднесете с лимон и чаша вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: