Начин на приготвяне
Бисквитите с ябълки са идеални за следобедна закуска. А защо не и като сладки за чай и кафе. 4
Разбиваме яйцата със захарта с миксер до получаване на еднородна смес.
Добавяме мекото масло и ванилията и отново разбиваме с миксера, докато продуктите се смесят.
Добавяме и брашното, което предварително сме пресяли с бакпулвера.
Сместа става по-гъста, затова разбъркването продължаваме на ръка с лъжица.
Към тестото прибавяме нарязаните кубчета, обелена ябълка и разбъркваме.
На дъното на голяма тава слагаме лист пекарска харния и с помощта на супена лъжица загребваме от сместа и слагате на разстояние направените домашни бисквити.
Поставяме във фурната и печем приготвените бисквити в предварително загрята фурна на 180 градуса 15-20 минути.