Начин на приготвяне
Накъсайте броколите на розички и ги бланширайте във вряла подсолена вода. Телешкото месо се нарязва на тънки ивици и се запържва в силно сгорещеното олио за 2-3 минути.
Към месото се добавят ситно нарязаните лук и чесън, коренът от джинджифил, а по желание може да добавите червена чушка или морков. Зеленчуците се запържват на силен огън, след което се добавят бланшираните броколи.
Продуктите се заливат с телешкия бульон, добавя се соевият сос, подправя се със сол и черен пипер. Нишестето се размива в 1 с.л. хладка вода, след което се сипва при телешкото и броколите.
Ястието се задушава на тих огън до сгъстяване на соса и омекване на месото. Поднася се горещо с гарнитура задушен ориз.