Начин на приготвяне
Месото се нарязва на фини ивици с дължина 7 - 8 см. и се смесва със соевия сос, царевичния подобрител, шерито и захарта. Оставя се да попие добре.
Броколито се разделя на розички, а стъблото се обелва и нарязва на тънки шайби.
Джинджифилът също се нарязва на фини шайби.
В уок се загряват 2 с. л. олио, добавя се броколито и се овкусява се със сол и пипер като се бърка непрекъснато докато стане тъмно зелено, но не повече от 2 мин. След това се изважда и се оставя настрани.
Останалото олио се добавя в тигана и се загрява. Към него се добавят месото и джинджифилът, като се бърка непрекъснато около 2 мин. След това се добавя броколито, разбърква се добре около 30 сек.
Сервира се веднага горещо.