Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хайвер»Фалшив хайвер от грис

Фалшив хайвер от грис

Gergana DimitrovaGergana Dimitrova
Новак
2824039
Фалшив хайвер от грис
Снимка: Rosaura Rios
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Експериментирайте в кухнята - заменяйте и комбинирайте продукти, за да получите нови вкусове. Не забравяйте да опитате и този фалшив хайвер от грис"

Необходими Продукти

  • вода - 1 л
  • грис - 1 ч.ч.
  • сол - 1 ч.л.
  • лук
  • олио - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се слага в голяма тенджера да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис.

Вари се около 3-4 мин. до желаната гъстота

След изстиване, към хайвера се добавят олиото, настърганият лук, сок от лимон или лимонтузу, разтворено във вода на вкус. Разбърква се.

Фалшивият хайвер от грис се поднася с украса по желание, гарниран с препечено хлебче като предястие за обяд или вечеря.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: