Начин на приготвяне
Изключително лесно и бързо приготвяне на брауни.
В голямата чаша (0.800 мл) на нутриблендера сложете всички съставки без бакпулвера.
Добре ще е да използвате за направа на браунито леко презрели банани.
Начупете обелените банани на едри парченца и заедно с яйцата, Нутелата, какаото, кафявата захар и мекото краве масло блендирайте до получаване на хомогенна смес.
Добавете бакпулвера и отново блендирайте за кратко.
Изсипете съдържанието в малка керамична тавичка с правоъгълна форма предварително леко намазнена и напудрена с брашно.
Печете в предварително загрята на 180°C фурна за около 25 мин.
Изстиналото бананово брауни нарежете на квадратни парчета и сервирайте с кафе.