Начин на приготвяне
Това здравословно брауни се приготвя лесно, с малко продукти и е много, много шоколадово!
За приготвянето му не се нуждаете дори от миксер.
Обелете и намачкайте бананите с вилица. Към тях прибавете фъстъченото масло, какаото и течния подсладител.
Разбъркайте добре, да не остават бучици какао. Получената смес разпределете в малка керамична форма с предварително поставена на дъното хартия за печене.
Печете вкусното брауни на 170 °C за 15-20 минути. Оставете печивото да изстине.
Нарежете го на парчета по ваше желание. Намажете с течен шоколад без захар и поръсете със фино смляно шамфъстък.
Желателно е сладкишът без захар и брашно да отлежи 3-4 часа преди консумация.
Да ви е сладко с това бананово брауни без бяла захар и брашно!
Вижте още кои са топ 5 на най-вкусните браунита.