Начин на приготвяне
Много вкусна рецепта с малко съставки, по-малко калории, направена за кратко време. Подходяща рецепта за всички диети.
Първо, измиваме и подсушаваме пилешките гърди.
Посоляваме леко гърдите, напръскваме ги с лимон. Във всяка от тях направете разрез, където ще бъде поставен пълнежът.
Леко добавете черен пипер и сол. Можете да използвате всякакви подправки, които искате.
За пълнежа смесваме изварата и сотирания за 2 минути лук, подправки и билки на вкус, ако искате.
Аз не слагам нищо освен изварата. Напълнете пилешките джобове, затворете, като притиснете с ръка. Добавите аспержите след 20 мин от готвенето към гърдите.
Смесвате кисело мляко, малко червен пипер, черен пипер и мащерка и го разпределяме върху нашите пилешки гърди.
Добавяме малко вода в тавичката с незалепващо покритие и готвим, докато се зачервят апетитно пилешките гърди с извара и аспержи.
Добър апетит!