Начин на приготвяне
Разтопете си на водна баня кососовото мляко, за да се втечни, ако е било на студено.
Сложете го на котлона при умерен огън със захарта, но отделете малка част от него и я разбийте със жълтъците, какаото и нишестето.
Налейте при останалото кокосово мляко и варете кремчето 10-12 минути или до сгъстяване.
Огънят да е слаб/умерен и при непрестанно бъркане с телена бъркалка.
Кремът трябва да остане леко течен, той ще се стегне напълно, когато изстине.
Налейте в стъклени чашки и щом изстине шоколадовият крем, приберете в хладилник.
Преди да поднесете, полейте шоко пудинга с разтопен с малко вода черен шоколад и гарнирайте с пресни сезонни плодове.
Лесен и вкусен шоколадов крем без лактоза и глутен.