Домашни понички

БоянБоян
Новак
1
4
26
11/11/2013
"С наша помощ лесно ще се превърнете в истински спец в приготвянето на домашни понички "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 405
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Млякото се разбива и се добавя към разбитите яйца. Добавят се содата или бакпулверът и пудрата захар, а след това и брашното.

Загрейте достатъчно олио в съд на котлона. Сипвайте по 1 с.л. от сместа вътре и изпържете поничките от двете страни до приятен загар.

Поднесете поничките поръсени със захар.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 5
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар