Начин на приготвяне
Изсипете брашното в подходяща купа, добавете отпуснатия маргарин (стайна температура), смлените бадеми, захарта, яйцата, солта и замесете тестото.
Поставете тестото в найлонов плик, завържете го добре и го оставете в хладилника за един час.
След това замесете тестото върху набрашнена повърхност (отделете малко тесто за горната част на тортата Линцер).
Постелете формата с хартия за печене, поставете разтопеното тесто и изравнете цялата форма.
Нанесете сладкото върху него и сложете ленти върху сладкото (направете ги от отделеното тесто).
Печете в добре загрята фурна на 180°C за 30 минути.
Съвет: Вместо сладко от горски плодове можете да използвате за вашата Линцерова торта всяко друго сладко - по ваш избор.
Приятно!