Начин на приготвяне
Нарежете на ситно лука, моркова, целината, праз и чесъна.
Съдържанието на наденицата извадете от червото и добавете към каймата.
В загрят зехтин запържете лука, докато стане прозрачен. Прибавете моркова и целината и след няколко минути и чесъна, праза, дафиновия лист и доматеното пюре. Пържете всичко заедно няколко минути докато омекне празът.
Добавете месото и наденицата, а когато променят цвета си, долейте виното и нарязаните белени домати със сока и кубчето бульон.
Похлупете и задушавайте на тих огън около 60 минути.
Пастата сгответе според описанието на опаковаката, оцедете от водата и смесете с рагуто.
Сервирайте веднага ястието Телешко рагу с паста, поръсено с пресен босилек и настъргано сирене (кашкавал).
Насладете се на рецептата от италианската кухня!