Телешко рагу

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Телешко рагу1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • телешко месо - 500 г
  • бульон - 300 мл костен
  • лук - 1 глава
  • бяло вино - 150 мл
  • гъби - 120 г
  • сланина - 4 парчета
  • индийско орехче
  • масло
  • майорана
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината.

Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете.

Изпържете, налейте виното, прибавете нарязаните гъби, малко бульон, щипка индийско орехче и задушете под похлупак до омекване на месото.

Поднесете с варени картофи по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: