Начин на приготвяне
Зеленчуците - тиквичка, чушки, морков и зелен лук се почистват и нарязват на ивички, а чесънa - на дребно.
Поставят се в тиган със загрята 1 с.л. кокосова мазнина и запържват.
Овкусяват се със сол и малко джинджифил на прах. Ако разполагате с пресен, по-добре използвайте него, като настържете 1 чаена лъжичка.
Зеленчуците трябва да останат леко хрупкави.
Оризовите кори една по една се потапят в стуена вода.
По средата на всяка една се поставят по малко от зеленчуците, след което се навиват на рулце.
Готовите пролетни рулца се запържват в останалото кокосово масло.
Сервират се със сос, приготвен от смес от соев сос, кафява захар, сок от лайм, малко вода и щипка чили на люспи.
Тези пролетни рулца по тайландски са наслада за окото и сетивата.