Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пролетни Рулца»Свежи пролетни рулца

Свежи пролетни рулца

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Свежи пролетни рулца1 / 2
17/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8-10 бр.
"Харесваме много пролетните рулца, а най-сочни стават на фурна"

Необходими Продукти

  • нудълс - 300 г оризови, сварени
  • зеленчуци - 400 г нарязани (чушки, моркови, зеле, зелен лук, бобени кълнове)
  • скариди - 100 г сварени
  • пилешко месо - 100 г сварено
  • чесън - 2 скилидки
  • джинджифил - 1 малко парче
  • подправки - китайска смес 5 подправки
  • кори за баница - 8 - 10 бр.
  • соев сос
  • яйца - 1 бр. разбито
  • За соса
  • кетчуп - 100 г
  • оцет - 1 с.л. бял винен
  • джинджифил - 1 малко парче
  • пудра захар - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Разгънете корите, намажете ги с малко яйце.

Напълнете всяка кора от баницата с равна смес нудълс, зеленчуци, скариди, пилешко месо, китайска смес 5 подправки, чесън, джинджифил и соев сос.

Навийте на рулца, намажете с малко яйце и запечете за 20-25 минути. Смесете продуктите за соса и сервирайте рулцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: