Начин на приготвяне
Започваме тази божествена и здравословна идея за обяд, като приготвяме аспержи.
Използвам диви, които успявам да събера сред природата, но можете и да си ги купите.
Сварете аспержите във вода, след това ги нарежете на парчета и ги сложете на тиган с парчета бекон, за да се запържат.
Разбъркайте на грубо яйцата с киселото мляко и солта, черния пипер и подправете с чесън на гранули.
Когато беконът замирише добре, изсипваме яйцата и бързо ги разбъркваме в тигана с незалепващо покритие с дървена лъжица, за да не залепнат яйцата по тигана и всичко да се свърже хубаво.
Отнема една минута вкусните бъркани яйца да са готови.
Да ви е сладко с тези аспержи с яйца и бекон!