Начин на приготвяне
Ще започнем закуската си с измиване и нарязване на младия лук, поставянето му върху тиган, в който вече има масло, за да омекне лукът.
През това време почистете гъбите и ги нарежете на листа. Комбинирайте стрида гъбите с лука и запържете за 10 минути.
Докато се приготвя гъбите, ние разбиваме яйцата, добавяме брашното, киселото мляко, солта и черния пипер.
Извадете гъбите от незалепващия тиган и изсипете яйчената смес, покрийте тигана и изчакайте, докато се хване лека коричка.
Когато вкусният омлет е готов, изсипете върху него равномерно накълцаните пилешки гърди и гъбите.
След минута обърнете омлета, за да се пече от другата страна и печете 1 минута.
Нашият омлет с гъби и пилешки гърди е готов за сервиране и консумация.
Насладете се !