Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Бяла риба на скара със сос от див чесън

Бяла риба на скара със сос от див чесън

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451442k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Бяла риба на скара със сос от див чесън
Снимка: Lenka
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Бяла риба на грил тиган - здравословно хранене за всеки !"

Необходими Продукти

  • бяла риба - 1 бр.
  • див чесън - 2 листа за дресинг + 2 листа за декорация
  • зехтин - 1 с.л.
  • лайм - 1 бр.
  • сол - 1/4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата и отстранете централната кост.

Посолете рибата и поставете двете части на рибата върху грил тигана.

Печете рибата, покрита на тих огън, за да не загуби сочността си.

Изстискайте лайма, смесете със зехтин и ситно нарязан дивия чесън.

Оставете дресинга да престои, докато печете рибата.

Когато изпечете рибата, залейте с маринатата.

Поднесете бяла риба на скара със сос от див чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: