Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Бяла риба на скара със сос от див чесън

Бяла риба на скара със сос от див чесън

редакция:
LenkaLenka
Мастър Шеф
5451482k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Бяла риба на скара със сос от див чесън
Снимка: Lenka
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Бяла риба на грил тиган - здравословно хранене за всеки !"

Необходими Продукти

  • бяла риба - 1 бр.
  • див чесън - 2 листа за дресинг + 2 листа за декорация
  • зехтин - 1 с.л.
  • лайм - 1 бр.
  • сол - 1/4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата и отстранете централната кост.

Посолете рибата и поставете двете части на рибата върху грил тигана.

Печете рибата, покрита на тих огън, за да не загуби сочността си.

Изстискайте лайма, смесете със зехтин и ситно нарязан дивия чесън.

Оставете дресинга да престои, докато печете рибата.

Когато изпечете рибата, залейте с маринатата.

Поднесете бяла риба на скара със сос от див чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: