Начин на приготвяне
Много вкусна и лесна закуска, споделям, за да си приготвите и вие.
Нарежете телешки колбас на тънки кръгове.
Ако колбасът е с естествено черво, го обелете, както и всеки друг.
В тиган се загрява 2 с.л. олио, запържете колбаса от едната страна, обърнете и от другата.
В един момент краищата се извиват нагоре, оформя се като купичка, затова трябва де е тънко нарязан, ако е дебел, няма да се получи.
Внимателно се чуква по едно малко яйце върху всяко кръгче колбас.
Захлупвате с капак и се готви, докато яйцата се забулят на тих огън.
Сервираме кето закуската поръсени с малко сол, червен пипер и гарнитура пресни домати!
Супер лесна и вкусна закуска с колбас и яйца - опитайте!