Начин на приготвяне
Блендирайте кокосовото мляко в с водата, етеричното масло и еритритола до хомогенна смес.
Сипете кокосовия крем в касерола на котлона и пуснете на силна степен.
След като се сгорещи, добавете какаовата паста и бъркайте, докато се разтопи.
Прибавете агар-агара и не спирайте да разбърквате около 10-12 минути.
Снемете шоколадовия крем от котлона и разсипете по стъклени купички - в случая 4 на брой.
След като изстине паннакотата, купичките отиват в хладилника, за да стегне кремът добре.
Преди сервиране шоколадовата панакота обърнете в чинийки. Най-лесно това става, като поставите купичките в съд с гореща вода за минута и след това обърнете.
Приятен апетит с тази уникална веган кето шоколадова паннакота
Коментари