Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена торта»Бисквитена торта с ванилов пудинг

Бисквитена торта с ванилов пудинг

VecaVeca
Мастър Шеф
296842k
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Бисквитена торта с ванилов пудинг
Снимка: Veca
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
80 мин.
Порции
20
"Кремообразна и много вкусна бисквитена торта с ванилов пудинг, която ще направи деня ви по-хубав"

Необходими Продукти

  • за сместа
  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 8 с.л.
  • ванилов пудинг - 2 пакета
  • ванилова захар - 2 пакета
  • маргарин - 250 г
  • бисквити - 600 г (обикновени)
  • за пълнеж
  • бита сметана - 2 пакета (с вкус ванилия)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипете 800 мл мляко и го сложете на котлона да заври.

Отделно, в 200 мл студено мляко, разтворете пудинга, захарта и ваниловата захар и сгответе заедно с горещото мляко.

Когато се сгъсти, смъкнете от котлона, добавете маргарин и бъркайте докато не се разтопи. Оставете за 5 минути, добавете натрошените бисквити. Разбъркайте добре.

Във форма за торта с хартия на дъното равномерно разпределете сместа и я оставете да се охлади добре.

Извадете след това от формата.

Разбийте сметаната и я сложете върху тортата.

Оставете в хладилника да стегне (най-добре да пренощува).

Извадете, нарежете и сервирайте бисквитената торта.

Съвет: Тортата може да се декорира по собствено желание. Аз наредих малини върху сметаната.

Бисквитената торта с ванилов пудинг е чудна!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: