Начин на приготвяне
В тенджера сипете 800 мл мляко и го сложете на котлона да заври.
Отделно, в 200 мл студено мляко, разтворете пудинга, захарта и ваниловата захар и сгответе заедно с горещото мляко.
Когато се сгъсти, смъкнете от котлона, добавете маргарин и бъркайте докато не се разтопи. Оставете за 5 минути, добавете натрошените бисквити. Разбъркайте добре.
Във форма за торта с хартия на дъното равномерно разпределете сместа и я оставете да се охлади добре.
Извадете след това от формата.
Разбийте сметаната и я сложете върху тортата.
Оставете в хладилника да стегне (най-добре да пренощува).
Извадете, нарежете и сервирайте бисквитената торта.
Съвет: Тортата може да се декорира по собствено желание. Аз наредих малини върху сметаната.
Бисквитената торта с ванилов пудинг е чудна!