Начин на приготвяне
В купа сложете яйцата и захарта и разбийте с миксер до гладък крем.
Пресейте брашното с бакпулвера.
Начупете шоколада и го разтопете на водна баня заедно с кравето масло.
Изчакайте около 5-6 мин да се поохлади и го излейте при яйчената смес, като бъркате с лъжица.
На порции прибавете брашното. Добавете нарязаните орехи и хомогенизирайте сместа.
Разбийте сиренето Филаделфия с яйцето и захарта.
В подмазана и набрашнена тавичка изсипете кексовата смес, а върху нея чийзкрем.
На няколко места сложете по лъжичка от течния шоколад и с дървено шишче разнесете в различни посоки образувайки фигурки на фантазия.
Изпечете брауни сладкиша на 180°C в предварително загрята статична фурна за около 35-40 мин.
Готовият шоколадов брауни чийзкейк нарежете на парчета.
Да ви е сладко!