Начин на приготвяне
В кухненски робот надробете бисквитите на трохи. Добавете разтопеното масло и бъркайте, докато сместа не стане хомогенна.
Изсипете във форма с размер 20 см, притиснете добре към дъното и оставете в хладилника, докато приготвяте крема.
В малък съд сипете желатина и го смесете с вода. Нека да набъбне за 10-15 мин.
Авокадото, кондензираното мляко, сока от лайм, кората от лайм сложете в кухнеснкия робот и миксирайте, докато сместа не стане гладка.
Прехвърлете в голям съд, добавете крема сиренето и бъркайте до получаване на гладка хомогенна смес.
В отделен съд разбийте сладкарската сметана, смесете я с другата смес с авокадо.
Разтопете желатина за 15 секунди в микровълнова фурна. Постепенно добавете няколко лъжици желатин към крема с непрекъснато бъркане.
Залейте блата от бисквити с получения крем, разпоредете равномерно и сложете вкусния чийзкейк в хладилника да пренощува.
Разбийте сладкарската сметана с пудрата захар. Прехвърлете в пош и декорирайте чийзкейка с авокадо.