Начин на приготвяне
За корите:
Замесете тесто, разделете го на 5 части. Изпечете корите една по една.
Печете на 180°C за около 10 минути (уверете се, че корите ви остават светли).
Поставете ги на равна повърхност една до друга, за да се охладят.
Когато се охладят платките за тортата, нанесете пудинг крема.
За крема:
Смесете пудинга на прах със захарта и млякото - съгласно инструкциите на плика.
Сложете останалото мляко, захарта и шоколада да заврат, след това добавете пудинга на прах и варете на слаб огън, докато се сгъсти. Оставете да се охлади.
Когато се охлади, добавете масло и разбъркайте добре, за да се получи еднороден сладкарски крем.
Намажете всяка кора. Накрая намажете с мед и поръсете със смлените орехи унгарския сладкиш.
Коментари