Брауни по моя начин

Gordana DanilovGordana Danilov
Готвач
14337598
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Брауни по моя начин
Снимка: Gordana Danilov
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Има стотици рецепти за сладкиши, но, повярвайте ми, тази е най-добрата рецепта за брауни!"

Необходими Продукти

  • масло - 125 г (нарязано на кубчета)
  • черен шоколад - 125 г( с поне 70% какао)
  • мусковадова захар - 300 г
  • яйца - 3 бр.
  • бадеми - 110 г смлени
  • какао - 30 г
  • екстракт от ванилия - 1 ч.л.
  • морска сол - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната до 180°C.

Квадратна форма за печене, в каквато по традиция се пече класическото брауни (20х20), облицовайте с хартия за печене.

Разтопете маслото и шоколада на пара.

Разбийте яйцата със захарта, добавете бадемите, какаото, ванилията и солта, след което комбинирайте с разтопения шоколад и маслото.

Получената маса изсипете в подготвената форма и печете шоколадовия сладкиш около 30-35 минути в предварително загрята фурна.

Нарежете брауни по моя начин, когато се охлади напълно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: