Начин на приготвяне
Разбийте белтъците със захарта, за да станете пухкав крем, след това добавете ванилията и оцета и продължете да разбивате. Печете блата за тортата на 140 °C за 60 минути.
След това го разделете на три части.
На пара яйчните жълтъци, 200 мл сладка заквасена сметана с пудра захар и разбърквайте непрекъснато, докато се сгъсти.
Сложете желатина да набъбне. Разбийте желатина с пълнежа и с 500 мл сладка заквасена сметана.
Разбийте остатъка от сладката заквасена сметана сам и оставете настрана.
Отделете 1/4 от сладката заквасена сметана, след това я разделете на две части и поставете малко вкус или цвят на сметановата торта във всяка част.
Подредете тортата:
Първо, сложете плънката, след това кайсиите, след това сладката заквасена сметана, след това блата отново и повторете процедурата.
Украсете двуцветната плодова торта на цвят и плодове по желание.