Плодова торта сърце

Плодова торта сърце
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8
"Торта за влюбени с аромат на плодове!"

Необходими Продукти

  • пандишпанови изрезки - 1/2 пакет (може и по малко зависи от формата)
  • крем - 1 пакетче за сладкиши на Йоткер (ванилия)
  • прясно мляко - 250 мл
  • пудра захар - 3 с.л
  • сладко от ягоди - 4 - 5 ч.л
  • сини сливи - 5 - 6 бр.
  • банани - 1 бр.
  • грозде - 10 зърна
  • малини
  • шоколадови стафиди
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме студеното мляко със съдържанието на крема за сладкиши със пудрата захар. Разбиваме с миксер до получаване на гладък крем.

Във форма за торта първо слагаме от пандишпановите изрезки, сладко от ягоди, покриваме с крем и парченца банан и малини.

Следва слой от крема и отново изрезки, така редуваме, а отгоре на тортата украсяваме със сливи, грозде, малини и шоколадови стафиди.

Слагаме да се охлади в хладилник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: