Начин на приготвяне
Разбийте кондензираното мляко със захарта. Прибавете киселото мляко. Продължете да бъркате, докато получите пухкав крем.
Накиснете желатина в 2-3 с.л. хладка вода. Изчакайте го да набъбне. След това го разтопете на водна баня и го изчакайте да се поохлади. Сипете желатина в крема и разбъркайте съвсем леко.
Разделете крема на две части. В едната сипете какаото. Разбъркайте, за да получите гладка смес.
Бисквитите се потапят във вермута. След това с тях се покрива дъното на форма за торта. Залейте бисквитите с кафявата смес. Сложете тортата в хладилника да се желира. След това сипете и бялата смес. Размажете я и отново оставете в хладилника.
Пригответе крокана като намажете един съд с олиото и в него карамелизирате захарта до златисто. Изчакайте да се охлади и извадете карамела от съда. Начукайте го на малки парчета.
Когато тортата се желира, я освободете от формата. Полепете отстрани целувки, а отгоре направете украса с бишкоти, крокан и съставки по ваш вкус.