Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фусили с риба тон и сирена

Фусили с риба тон и сирена

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Фусили с риба тон и сирена
Снимка: Lenka
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Ако ви липсват идеи за вечеря, ето ви предложение фусили с риба тон и сирена. Да ви е сладко!"

Необходими Продукти

  • фусили - 250 г
  • заквасена сметана - 1 с.л.
  • риба тон - 1 консерва
  • сирене фета - 150 г
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • сирене бри - 50 г
  • чили
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме рецептата със сваряването на фусилите.

Сложете вода да заври, прибавете фусилите и намалете огъня. Не варете по-дълго от осем до десет минути.

Процедете макароните и към тях прибавете сметаната, фетата нарязана на кубчета, бри сиренето на кубчета, рибата тон от консервата, киселото мляко и сложете отново на котлона, но нека той не е горещ, а само топъл.

Бъркайте докато не се разтопят сметаната и сиренето бри.

Фусилите с риба тон и сирена са готови за сервиране в чиния.

Поръсете с чили отгоре и консумирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: