Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско с манголд и мариновани дюли

Свинско с манголд и мариновани дюли

Свинско с манголд и мариновани дюли1 / 2
02/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • праз - 1 бр.
  • манголд - 2 - 3 листа с дръжките
  • коприва - 100 г
  • дюли - 4 - 5 парченца мариновани
  • брашно - 2 с.л. царевично
  • домати - 3 - 4 с.л. салца
  • сол - на вкус
  • босилек - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на парченца и се запържва. Добавете праза, манголда, нарязаните на ситно дюли.

Когато се запържат и те, се прибавя доматената салца, сол на вкус и малко вода, за да се задушат.

Накрая се добавя царевичното брашно. Като се свали от огъня се поръсва с босилек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: