Начин на приготвяне
Тофуто се отцежда и се нарязва на лентички. Запържват се в сгорещено олио от двете страни.
Смесват се останалите продукти за тофуто и се излива сосът при готовото тофу в тигана. Оставя се няколко минути да се готви в соса, като парченцата трябва да се обърнат от двете страни.
Когато е готово, се изважда и се оставя настрана.
Зелето, морковът, пиперката, краставицата и авокадото се нарязват на лентички.
В плитък широк съд се налива малко топла вода. Взима се по 1 лист и се намокря във водата. Ако не се събира целият да се намокри наведнъж, се върти да се намокри и от двете страни.
След това се поставя с гладката страна надолу най-добре върху дървена повърхност, но и в широка плоска чиния става.
В средата се нареждат от зеленчуците, кълновете и тофуто. Прегъва се напред да покрие плънката, след това двете страни и като е затворено от трите страни, се навива напред.
Така се завиват всички пролетни рулца.
Смесват се продуктите за фъстъчения сос и се разбърква добре.
Пресните пролетни рулца се сервират със соса отделно.