Начин на приготвяне
В тенджера сипете захарта, ваниловата захар, сипете вода, разбъркайте и сложете на котлон.
Прибавете маргарина, бъркайте, докато се разтопи и получите хомогенна смес. Свалете от огъня и оставете да се охлади.
В хладка вода сипете млякото на прах и разбийте с миксер.
Изключете миксера, сложете натрошените бисквити, смлените орехи и разбъркайте с шпатула.
Вземайте по малко смес и оформяйте бисквитени топченца.
Половината от топчето оваляйте в смлени бисквити по избор. Другата половина посипете с шоколадова глазура.
Глазурата пригответе, като нарежете шоколада на кубчета и разтопите на водна баня заедно с олиото.
Готовите бисквитени бонбони наредете върху хартия за печене и поръсете с пръчици по желание. Оставете да се стегнат.
Сервирайте бонбоните от бисквити и шоколад и си доставете удоволствие!