Начин на приготвяне
За шоколадовата смес: Начупете шоколада на кубчета и го сложете в тенджера. Добавете олиото, маслото и разтопете на слаб огън.
Намажете формата за пралини с шоколадовата смес като използвате силиконова четка, след това приберете формата в хладилника.
Повторете процеса на нанасяне на шоколадовата смес още 2 пъти. Оставете я да престои в хладилника, докато сместа се приготвя.
За сместа: Поставете заквасената сметана в по-дълбок съд, добавете захарта, ваниловата захар и разбъркайте с ръчна бъркалка. Сложете малинките за рецептата в отделна купа, намачкайте ги с вилица и ги добавете в купата със заквасена сметана.
Добавете смлените бисквити и разбъркайте с шпатула, за да комбинирате всички съставки за домашните бонбони.
Прехвърлете сместа в пош, отрежете един от ъглите на торбичката с ножица и изстискайте сместа във формата върху вече стегналия се шоколад.
Извадете пралините с малини от формата, поднесете и се насладете!