Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Печурки, пълнени с яйца и кайма

Печурки, пълнени с яйца и кайма

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k2k
Печурки, пълнени с яйца и кайма
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
07/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Поднесете вашите пълнени гъбки като предястие или като основно заедно с една богата зелена салата"

Необходими Продукти

  • печурки - 7 бр.
  • кайма - 200 г
  • яйца - 1 бр.
  • кашкавал - 50 г настърган
  • чубрица - 1/2 с.л.
  • черен пипер - 1/2 к.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Печурките, които ще изберете, трябва да са по-големи. Почистете ги и махнете пънчетата и поръсете сол.

Объркайте каймата с яйцето, черния пипер, кашкавала и чубрицата. Напълнете гъбите с плънката и ги наредете в тава за печене.

Изпечете гъбите с кайма за половин час на 200 градуса.

Поднесете печурките, пълнени с яйца и кайма със зелена салата или друга по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: