Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Крехки и ароматни пържоли печени в плик

Крехки и ароматни пържоли печени в плик

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k2k
Крехки и ароматни пържоли печени в плик
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
15/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5
"Остава да измислите само гарнитурата за тези крехки и ароматни пържолки"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 5 бр.
  • салвия
  • сол
  • чесън - 2 скилидки
  • черен пипер - смлян
  • кимион - 1/2 к.л.
  • риган - 1 ч.л. сух
  • тарос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли с дървено чукче и ги поръсете със сол.

Направете чесъна на паста и го втрийте в месото. Поръсете го с черния пипер, кимиона, ригана и салвията.

Сложете пържолите в плик за печене, затворете го и го сложете в хладилник за няколко часа.

Набодете плика след това на няколко места и го сложете в тава за печене.

Налейте в нея 150 мл вода и я сложете във фурната на 200 °C.

Малко преди да извадите вкусните пържоли скъсайте плика и ги допечете.

Насладете се и вие на тези крехки и ароматни пържоли печени в плик.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: