Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Зелен фасул с яйца

Зелен фасул с яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Зелен фасул с яйца2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Вкусен аламинут, който ще излапате за минути, че и за още ще питате"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 400 гр. консерва
  • яйца - 1 бр.
  • масло - 2 с.л.
  • магданоз - 2 - 3 клончета
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се отцежда.

Яйцето се сварява, обелва се и се нарязва на дребни кубчета. Прибавя се към фасула. Сместа се полива със запърженото масло и се поръсва с дребно нарязания магданоз.

Поднася се като топло предястие с гарнитура от хлебни крутони, запържени или запечени в масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мирослава
Мирослава
което си избереш...и аз вчера се втрещих, като си поръчах картофена салата и ми я донесоха с декорация от моркови и лентички краставички...
04.07.2012 09:49
Елисавета
Елисавета
Бъдете малко по-стриктни в публикациите.Като представяте тази рецепта , редно би било, след като има магданоз в рецептата, и в снимката на ястието да има магданоз.Тук в рецептата имаме магданоз, а на снимката ястието е с копър. Кое от двете?-:)Или и двете-:)
03.07.2012 12:21