Начин на приготвяне
Измиваме свинските пържоли.
В купа смесваме майонезата, горчицата и меда. Според вкуса всеки слага, колкото иска.
Ако иска да са му по-сладки пържолите, се слага повече мед.
Ако искате да са по-натурални - повече майонеза, за да заглуши горчивия вкус на горчицата.
После добавяме черен пипер и сол на всяка една пържола.
Нареждаме ги в тава, в която предварително се слага фолио отдолу и отгоре.
Надупчваме горното фолио, за да излиза парата. Мазнина не се слага, пържолите си пускат мазнината. Печем около 25-30 мин, махаме фолиото и обръщаме пържолите.
Ако искате да са хрупкави, но да се дели месото, ги оставете още 20-25 мин.
Ако искате свинските медени пържоли на фурна да са по-сочни - печете 10-15 мин.