Домашен пастет от консервирана риба тон
Domaća pašteta od tune iz konzerve
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пастет»Домашен пастет от консервирана риба тон

Домашен пастет от консервирана риба тон

LenkaLenka
Новак
54562k45
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Домашен пастет от консервирана риба тон
Снимка: Lenka
1 / 2
22/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"За малки и големи деца - домашен пастет от риба тон от консерва"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Този домашен пастет е любим на децата. Можете да го направите и в постен вариант, ако използвате постна майонеза и постен маргарин. Топеното сирене не слагайте в такъв случай.

В блендер сипете майонезата, маргарина. топеното сирене и лъжичка горчица.

Най-добре е да използвате консервирана риба тон в зехтин или собствен сос.

Процедете рибата и прибавете към останалите съставки, прибавете и 3 бр. сардини. Блиндирайте всичко заедно добре до получаването на хомогенна смес подходяща за мазане.

Сервирайте домашния пастет от консервирана риба тон намазан на хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: