Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пастет»Домашен пастет от консервирана риба тон

Домашен пастет от консервирана риба тон

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451452k
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Домашен пастет от консервирана риба тон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"За малки и големи деца - домашен пастет от риба тон от консерва"

Необходими Продукти

  • риба тон - 180 г (консерва)
  • майонеза - 100 г
  • маргарин - 60 г
  • топено сирене - 3 бр.
  • горчица - 1 к.л.
  • сардини - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Този домашен пастет е любим на децата. Можете да го направите и в постен вариант, ако използвате постна майонеза и постен маргарин. Топеното сирене не слагайте в такъв случай.

В блендер сипете майонезата, маргарина. топеното сирене и лъжичка горчица.

Най-добре е да използвате консервирана риба тон в зехтин или собствен сос.

Процедете рибата и прибавете към останалите съставки, прибавете и 3 бр. сардини. Блиндирайте всичко заедно добре до получаването на хомогенна смес подходяща за мазане.

Сервирайте домашния пастет от консервирана риба тон намазан на хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: