Начин на приготвяне
Опитайте тази свежа торта с моркови, носеща много настроение.
За блатовете разбиваме най-напред олиото, захарта и яйцата.
В отделна купа смесване брашното със содата и бакпулвера, след което добавяме сухата смес към другата на части.
Накрая прибавяме орехите и морковите. Печем на 2 части в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.
За тортения крем разбиваме сметаната и отделно от нея крема сиренето заедно със захарта и малините.
Смесваме двата получени крема, като разбъркваме на ръка, а не с миксер.
Сглобяваме прекрасната торта, след като блатовете напълно се охладят и ги слепи с крем.
Декорираме с останалите малини и ако е останало от кремчето. Украсата можете да измайсторите според своя вкус.
Разкошна Торта с моркови и малини за празник и делник!