Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Мезета»Крехък и сочен свински дроб на тиган

Крехък и сочен свински дроб на тиган

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2331k1k2
Крехък и сочен свински дроб на тиган
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
3
"Вкусно мезе от сочен свински дроб на тиган - опитайте непременно"

Необходими Продукти

  • свински дроб - 500 г
  • краве масло - 3 с.л.
  • черен пипер
  • олио - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинския дроб и го подсушете добре.

Нарежете го на едри парчета, разбъркайте го с малко черен пипер и го сложете в дълбок тиган с малко сгорещена мазнина.

Пържете апетитното мезе и от двете страни по 5 минути.

Подсолете го на вкус и го махнете от котлона.

Насладете се на този толкова крехък и сочен свински дроб на тиган.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: