Пандишпанов блат за руло

Пандишпанов блат за руло
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Ако сте планирали да приготвите днес едно вкусно сладко рулце, вижте как да приготвите пандишпановия блат за него"

Необходими Продукти

  • брашно - 180 г
  • олио - 30 мл
  • захар - 200 г
  • яйца - 6 бр.
  • ванилия - 1 бр.
  • кокосови стърготини - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата и захарта в купа с миксер до получаване на пухкав крем.

Сипете олиото при непрекъснато разбиване, а след това и брашното, ванилията и кокосовите стърготини.

Изсипете сместа за блата за торта в правоъгълна тава върху хартия за печене и го сложете във фурната на 180 °C до готовност.

Пандишпановият блат за руло е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: