Начин на приготвяне
Вземете поднос във формата на сърце. Сместа е за 4 кори.
Разбийте белтъците с 3 супени лъжици захар, добавете 1 жълтък и една супена лъжица брашно.
Печете платките за торта върху хартия за печене и повторете процедурата 4 пъти. Печете 7 минути на 200 °C.
Разтопете млякото с ваниловата захар. Поръсете и четирите кори с дресинга.
Сварете ягодите със захарта. Разбийте ваниловия пудинг с желатина в 100 мл вода. Добавете плодове и варете заедно.
За втория пълнеж разбийте жълтъците, 3 ванилови пудинга, 3 супени лъжици брашно, 2 торбички ванилова захар и 300 г захар в 1 л вода.
Сладката сметана се разбива отделно. Разтопете шоколада в олиото. Към сметаната добавете 250 г разтопен маргарин.
Подредете кората, плодовия пълнеж, шоколада, върху жълтия пълнеж и върху жълтата сладка заквасена сметана, след това кората и повторете процеса още 2 пъти, докато подредите цялата уникална плодова торта.
Украсете тортата за Свети Валентин по желание - бита сметана, фондан, шоколад.
Имате перфектната празнична торта - торта за влюбени с два пълнежа