Свинска спържа с лук

МиссаМисса
Помощник Готвач
502931581
Свинска спържа с лук4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Голяма вкусотия си е тази свинска спържа с лук- тук няма две мнения по въпроса"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • лук - 2 глави
  • соев сос
  • олио
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • маслини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изкиснете свинските пържоли за няколко часа във вода. Мариновайте свинското със соевия сос, червен пипер, черен пипер, малко сол и олио.

Оставят се в хладилник и на следващия ден се запечатват на грил или скара от двете страни, но не се изпичат до готовност.

Изчиства се и се измива лукът, а след това се накълцва на дребно. В тиган се загрява олиото и се добавя лукът, а след което и нарязаното на тънки ивички свинско месо. Пържи се, докато месото стане готово.

Сервирайте пърженото свинско след като отцедите от излишната мазнина и добавете любимите си маслини за декорация.

Свинската спържа с лук може да бъде чудесно бирено мезе!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо Славейков
Христо Славейков
Наистина добро мезе!
07.07.2022 21:13
1