Начин на приготвяне
Почистваме пилешките бутчета, морковите обелваме и измиваме много добре.
В дълбок съд поставяме бутчетата заедно с моркова, който сме нарязали на четвъртинки, и оставяме да се варят в подсолена вода.
Когато са готови, вадим бутчетата и оставяме водата, в която са се варили, да се охлади.
В съд изсипваме малко олио и поставяме на котлона, като изчакваме да се загрее.
Прибавяме към него брашното и го запържваме.
Добавяме и вегетата, солта и водата, която оставихме да се охлади.
Накрая прибавяме и пилешките бутчета. Оставяме на тих огън, докато се получи фрикасето.
Когато е почти готова, поръсваме и с чубрицата.
Най-лесната и бърза пилешка каша с бутчета е готова.